با توجه به اینکه اولین زمان ارائه خدمت به بیماران زمان پذیرش است و برخورد پرسنل پذیرش با بیماران می تواند انعکاس مهمی را در ذهن ایشان بر جای بگذارد، جهت افزایش رضایتمندی و ایجاد دیدگاه مناسب در مراجعهکنندگان و کاهش زمان انتظار بیمارستان فرآیند پذیرش بیماران را تدوین و مطابق با آن عمل می نماید.
روش کار:
- - پزشک معالج پس از تشخیص مبنی بر بستری شدن بیمار جهت ادامه درمان، دستور بستری را به صورت ارجاع از اورژانس یا مطب یا کلینیک صادر میکند.
- - پزشک تشخیص بیماری، نام پزشک معالج، هزینه درمان و مدت زمان تقریبی اقامت در بیمارستان را به اطلاع بیمار می رساند.
- - مسئول واحد پذیرش بعد از مراجعه بیمار یا همراه وی به واحد پذیرش و با ارائه برگ دستور بستری ، از کامل بودن اوراق و مدارک مورد نیاز جهت بستری در بیمارستان (برگ مشاوره بی هوشی و برگ پری آپ در بیماران جراحی الکتیو) اطمینان حاصل می نماید.
- - مسئول واحد پذیرش دفترچه بیمه و کپی از صفحه اول دفترچه بیمه بعد از تکمیل و امضای آگاهانه فرمهای رضایتنامه موجود در پرونده و اطمینان از وجود تخت خالی در بخش مربوطه و نیز کسب اطمینان از کامل بودن اوراق مورد نیاز جهت بیماران جراحی الکتیو مانند برگ مشاوره و پری آپ و ..، تشکیل پرونده میدهد.
- - مسئول واحد پذیرش، دستبند شناسایی بیمار را چاپ و به همراه برگ تشکیل پرونده به بیمار یا همراه وی تحویل می دهد.
- - مسئول واحد پذیرش در صورت خالی نبودن تخت جهت تعیین تکلیف بیمار با سوپروایزر تماس میگیرد.
- - سوپروایزر با توجه به وضعیت بخش ها و اورژانس بخش مناسب جهت بستری بیمار را به واحد پذیرش اعلام میکند.
- - مسئول واحد پذیرش بیمار را به مراجعه به بخشهای بستری یا اورژانس راهنمایی می کند.
- - پرستار پذیرش کننده در ابتدای ورود بیمار، وی و همراه ایشان را با بخش و قسمتهای مختلف آن آشنا و اتاق و تخت ایشان را مشخص میکند.
- - پرستار آموزش های بدو ورود را به بیمار و همراه داده و در فرم آموزش به بیمار ثبت می نماید.